Probleme cu justitia in Romania

Ma numesc  Nicu Vatafu si am creat prezentul Site pentru a-mi expune public  situatia incredibila pe care o traiesc eu ca cetatean al Romaniei intr-un stat de drept. Tot ce expun eu public se beaza pe acte si nu pe vorbe goale.

In aceasta viata am avut “sansa” ca asupra mea sa se efectuteze TERORISM DE  STAT in regimul clanului UDREA-BASESCU.

Am fost atact prin dosare false la Judecatoria Sector 3 Bucuresti si la Tribunalul Bucuresti de un  numar de 8 (opt) judecatori, 7 (sapte) grefieri, 3 (trei) functionari publici din MINISTERUL DE FINANTE, 1 (unu) Secretar de stat din Guvernul Basescu-Udrea.

Cei sus mentionati au reusit performanta ca in anul 2007 sa imi radieze societatea mea  SC OIL PARTENER SRL  si trecandu-mi firma ca find fara ACTIVITATE SI PATRIMONIU, firma care in anul 2007 a avut venituri de peste 3 (trei) Milioane de euro, un patrimoniu impresionant de masini si utilaje de transport si stocare carburanti dar si o benzarie  cu dotari tehnice deosebite si de ultima generatie in acest domeniu.

Benzinaria pe care o detineam la acea data se intindea pe o suprafata de 4.000 de metri patrati in Orasul Popesti-Leordeni.

Acesti  talhari cu gulere albe au mers pana acolo unde nici cu gandul nu te gandesti , au reusit sa stearga datoriile firmei mele de peste 3 (trei) miliarde de lei, datorii curente ale firmei mele catre bugetul de stat.

Acesti talhari sunt protejati de:

-Laura Codruta Kovesi- PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI,

-Codrut Olaru- PROCUROR SEF DIICOT,

-Valntin Selaru- PROCURO SEF DE SECTIE LA PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE,

-Luminita Palade- PROCUROR GENERAL Al parchetului de pe langa curtea de apel bucuresti

-SI de PRIM PROCURORUL PARCHETULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTIi.

Mentionez ca firma mea in momentul radierii era furnizor  de produse petroliere   si in special de motorina catre:

-Rebu  Bucuresti,

-ADP 3 Bucuresti,

-Adp 4 Bucuresti ,

-Rebu Buzau .

In anul 2007 firma mea mai sus mentionata a avut plati catre bughetul de stat de peste 60.000 de euro fiind una dintre primele firme ca volum de activitate din sector 3 Bucuresti.

Am avut onoarea de a mai “colabora” si cu :

-Cezar Preda actualul sef al comisiei de control al SRI,

-Mircea Raicu actualul Vice-Primar al capitaliei si altii, si fac aceste dezvaluiri pentru ca nimeni niciodata sa numai treaca prin ce am trecut eu si familia mea.

Acesti talhari cu gulere albe au ajuns  sa atenteze si la viata mea otravindu-ma cu mercur.

Toate aceste informatii si acuzatii le gasiti in documentele anexatein fotocopie pe prezentul site si blog WWW.NICUVATAFU.RO.

 

Share

3 Responses to Probleme cu justitia in Romania

  1. Din tot ce am cetit pe siturile tale pot sa afirm ca desi traesc in cea mai civilizata tara din lume pentru mine este ceva de neimaginat, incredibil, cata forta diabolica au acesti conducatori mafioti, care trec in derizoriu orice drepturi ale oamenilor cinstiti. Cred ca aceasta tara se afunda tot mai tare in mocirla josnicilor si a ne respectarii drepturilor elementare ale omului. Va deplang pe toti care taiti acolo fara posibilitate de a traii liberi.
    Cu sinceritate Sergiu Sr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>