NICU VATAFU si ura dintre TRAIAN BASESCU si ADRIAN NASTASE

Sa nu credeti ca ura , pentru ca intre cei doi este pur si simplu ura , este un conflict ideologic intre social  democratia lui Nastase  si democratia liberala a lui Basescu,  nu intre cei doi este o ura fizica ,animalica  in care acum  marinarul a castigat doar o runda , eu mizez in continuare pe Nastase . Ura lor este ca ura dintre Lenin si tarul Nicolae  al rusilor , acolo tarul i-a omorat lui Lenin un frate , care frate nu erea un mojic oarecare ci secretar de stat in invatamant , iar in final marele  bolsevic i-a matrasit tarului  intreaga familie, acolo eu am tinut cu Lenin .

Lui Traian  Basescu i s-a pus ” pata pe creier ” pentru ca Adrian Nastase  iar fi furat munca , care munca consta  in acel nenorocit de Program de privatizari pe termen lung  in conditii umilitoare  al intregii romanii , marinarul fiind  desemnat de Radu Vasile imputernicit al guvernului in relatiile cu Banca Mondiala . Prin acel program s-a pus bazele  vanzarii pe nimic  a PETROM  , Combinatul Siderurgic  Galati , ALRO Slatina  , etc ,va mai aduceti  aminte cum porcii muscau din fiare , cum s-au inchis sute de kilometrii de cale ferata si sute de statii CFR  ,acolo la conceptia acelui program maret  a mai ”gandit ” si Anca Boagiu ,saru mana doamna , nu am nimic cu dumneavoastra chiar mi-ati facut o data un bine  la rugamintea lui Cezar Preda .  Asta este PRIMUL  motiv al urii animalice dintre cei doi , Adrian Nastase a ajuns el prim ministru si a pus in practica ” doxa marinarului ” de pe tarmul Pontic .Haideti sa facem o plimbare prin amintiri si cu Radu Vasile , cadru didactic la ASE- Bucuresti ,pe care si eu l-am absolvit cu placere , acolo la disciplina Istoria Economiei Nationale  am invatat cate mori de apa ,cate fabrici lamanari si cate cazane de tuica  , etc , avea Romania in perioada de asa zisa prosperitate capitalista .

Cu Radu Vasile ,sotia sa Mariuca si cu un taraiebrau pedant, Victor Toader, am fost , in vara lui 1996 , intr-o seara pe 0 plaja din Mamaia la un” sprit de vara ”  , haide ba sa ne intalnim cu viitorul prim ministru a fost indemnul . Chiar daca avea pe degetul mic celebrul ghiul de aur Radu Vasile s-a dovedit sclipitor , a facut o dizertatie fina despre dorinta lui Ion Ratiu  de a candida la presidentie , a trasat  cateva tuseuri reusite  despre cativa actori politici si lucru cel mai important ” a tinut ” la sprit pana dimineata .  Acel taraiebrau Victor Toader a ajuns apoi , in perioada guvernului Radu Vasile , director la FPS Bucuresti unde in scurt timp  a avut cateva performante notabile . I-a dat lui Liviu Tudor  I.I.R.U.C. Calculatoare , firma implicata si in scandalul MEGAPOWER  cu Thedor Stolojan  vioara intaia acolo unde procurorul de atunci Victor Ponta a constatat un prejudiciu de 11,773 milioane de $ , statul a pus toate activele din Bucuresti si din tara ale IIRUC iar Liviu Tudor a pus o antena parabolica si prin fuziune a iesit  firma IIRUC -DIGICOM GRUP SA cu capital privat si de stat  majoritar dupa ” contributie ” fiind bineinteles cel privat .Tot lui Liviu Tudor i-a dat acest taraiebrau si CONCORDIA ALIMENTARA  SECT 4 , aici statul a pus toate magazinele alimentare din sectorul 4 ,cateva zeci ,iar acesta a pus o presa de ulei de la fabrica de ulei Muntenia SA urmand ca populatia din acest sector sa consume ulei de floarea soarelui  gratis cateva secole.  Noroc  ca a intervenit psihiatrul Remus Opris si l-a gonit pe derbedeu de la FPS Bucuresti . De ce il numesc  taraiebrau pedant, pentru ca eu am avut norocul sa-mi ofere asa gratis atat amanta cat si nevasta din gestinea lui proprie vedeti si voi nu a dat nu numai de la stat a dat si de la el .

Ma intorc grabit la actorii momentului ,Traian Basescu si Adrian Nastase , al DOILEA motiv de ura este  ”dala” de cartier , pe cand ereau vecini de scara ,dupa o cearta asa ca intre vecini  Adrian Nastase i-a dat cateva  ”perverse ” si la facut zob pe marinar.

Eu in continuare mizez pe ”bombonel” si sant sigur ca se va ridica si-l va composta , ca la tramvai ,cu multe gauri pe marinar .

Si pentru ca in aceste zile se pare ca romanii au innebunit va ofer o pasare nebuna

DOAMNE AJUTA,

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>