NICU VATAFU SI ”REGELE GUNOAIELOR ” ,ACUM MARE SEF PESTE S.R.I.

Daca in anul 2008 ,pe cand putea sa faca controale peste  S.I.E.  ”prietenul” Cezar Preda  m-a tratat asa cum ati vazut in ”nostalgia ” prezentata cu sufletul  de mine ,sa revenim in prezent . Am zis bine ma ,daca omul si-a aratat toate limitele ca prieten ,unde asta e nu ai ce-i face  , sa ne adresam persoanei politice si omului de stat Cezar Preda ,pus in slujba cetateanului .

Ca cetatean naiv, ce ma aflu , consider ca atunci cand esti platit din bani publici chiar trebuie  sa-i meriti . Zis si facut ,pe data de 27 .02.2012 ,am depus la Parlamentul Romaniei prin registratura  un memoriu , in care succint i-am spus  ” domnule in actele de terorism facute impotriva mea si a familiei mele sant implicati si ofiteri acoperiti care au trecut de partea infractionala a legii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pai daca de la marinar  raspunsul a fost ”tembel”  ,oooo….aici este cu totul altceva ,raspunsul este  sofisticat rau de tot , raspunsul este demn de un roman vietuitor in tara numita cu meritata ironie ” romanicaaa”.

De frumusetea semnaturii lui Cezar Preda nu ma mai pot minuna pentu ca o cunosteam de mult timp .

Va recomand inca o data sa cititi   RAMASAGUL  de Ion Lazu ,

DOAMNA AJUTA,

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>