NICU VATAFU si procurorii buni de puscarie ,

In frumoasa noastra Romanie  , sat european si stat de drept , un numar de  8 JUDECATORI s-au crezut deasupra Legii si a lui Dumnezeu facandu-mi  mie  DOSARE FANTOMA  , adica dosare facute in spatiu privat pe care le-au plasat apoi  in arhiva Judecatorie sect 3 Bucuresti .  Aceste sunt actiuni mafioate de justitie privata , actiuni care imbraca forma terorismului de stat care mi-au adus atat mie cat si Bugetului de stat prejudicii de milioane de euro . Eu in imensa mea naivitate am crezut ca dupa depunerea plangerilor penale la organele abilitate , DNA, PCAB, DIICOT ,   aceste institutii, platite cu bani grei de noi contribuabili , vor actiona pentru stabilirea adevarului si tragerea la raspundere a celor vinovati . Dar de unde fraiere , din contra , au sarit toti ;de la Laura Codruta Kovesi , la Codrut Olaru, la Luminita Palade pana la procurorii Giorgiana Hosu si Ana Maria Ilie ,sa-i apere pe acesti infractori . 

Ba mai mult unii  dintre procurori, cu un curaj nebun, au inceput sa incalce  legile fiind ei insusi pasibili acum de ani grei de puscarie .  Pentru ca bunul si sfantul Dumnezeu mi-a dat sansa la aceasta a doua viata a mea in care eu cu dreptatea in mana nu ma tem de nimeni si de nimic, incepand de astazi voi publca toate  demersurile si documentele facute in lupta cu faradelegea .

Voi incepe cu Plangerea penala pentu abuz in servici contra intereselor  persoanelor -art 246 Cod penal – depusa impotriva numitei GIORGIANA HOSU -procuror sef servici din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie -DIICOT -Structura Centrala . Pe scurt plangerea se refera la faptul ca aceasta nedistinsa procuroare a dat  ORDONANTA nr 208 \D\P\2011  in data de 06.07.2011 in care a dispus in totalul dispret al Legii -SOLUTIA NU SE COMUNICA .

Sa plateasca conform Legii .

 

 

 

Nu este asa, fraiere de Romania ,ca justitia lucreaza in interesul cetateanului , ca este oarba si ca nimeni nu este mai presus de lege .

Nu este asa ,fraiere de Romania ca a venit timpul ca toti cei vinovati sa plateasca.

Ei bine , eu voi lupta pentru acest deziderat si te chem si pe tine alaturi de mine .

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>