NICU VATAFU si ” PILDELE ” LUI CEZAR PREDA

Gata nu am mai putut rabda si am plecat sa vad garajul lui Basescu .Am cautat pe internet locatia , str Comanita nr 9 , o strada ce face legatura intre Icoanei si  V Lascar  , mi-am facut o schita mica de mana si am demarat catre ………… acolo .Dupa cateva bajbaieli ajung si parchez in fata Biserici Dichiu fac crestineasca cruce si spun traditionalul blestem ” Sa va moara copii , Sa ajungeti in puscarie , Familile voastre sa ajunga la spitalul de nebuni in camasa de forta ” . Da cunosc eu un spital bun pentru familile lor  – la Balaceanca baaaaaaaaaa .Cu sufletul impacat de urarile adresate TALHARILOR DE RASA SUPERIOARA  rotesc privirea si…. jandarmi dastui da multi , asa la vedere cu usile la masini deschise si cu bocancii atarnand afara ca opincile lui Horia ,Closca si Crisan . Pe la colturi si cativa smecheri daia spicluiti care se prefac ca rezolva rebus  si ….. brusc am o revelatie .  INTELEG  DE UNDE VINE FORTA  NEBUNA  LUI TRAIAN BASESCU .

Da revad cu ochii si magnetofonul mintii una din  ” PILDELE ” lui Cezar Preda catre Nicu Vatafu  -fii atent Domnu Vatafu , fii atent PD-ul v-a fi cel mai tare partid din tara , eu cu gura cascata ca pe atunci PD-ul avea 6%, fii atent  Basescu a facut cea mai mare manevra politica , a facut fuziunea prin absobtie cu PARTIDUL NATIONAL ROMAN  al lui Virgil Magureanu  . Eu intreb ca prostul , de nu toti ati avut ca mine mama analfabeta si tata cu patru clase , ” si ce face Basescu cu partidu asta de care eu nici  nu am auzit la ce dracu e buna fuziunea asta ” .Cu multa generozitate deja politicianul de Cezar Preda ma dadaceste  -ba partidul asta al lui Virgil Magureanu este facut numai din ofiteri acoperiti , din servicii ,din procurorii si judecatori care sant ofiteri  acoperiti, din familile lor , partidul asta foarte tare , i l-a dat Magureanu lui Basescu -tu intelegi ce forta inseamna asta . Recunosc , eu ca ultimul prost , am inteles abia azi , in schimb Cezar Preda a inteles de atunci si ca dovada a fost intai Presedintele Comisiei de Control Parlamentar a SIE si acum Presedintele Comisei de Control Parlamentar  a SRI  .

In rest ,in jur  totul mi se pare balcanic , cladirea cu garajul si cu semnul de parcarea interzisa , vorba lui Tanti Stanica ” e bagaboanta Nicusor ” ,nu stiu daca voi va puteti imagina o cladire bagaboanta dar chir asa este , la colt cu Vasile Lascar un grup de tigani cu bere Noroc si cu  tigania de rigoare , prin zona magazine abandonate ca mare semn de prosperitate  . Da gasesc si un zambet  , o farmacie CATENA  in fata careia cu strungareata si cu zambet de evreu troneaza Alexandru Arsinel,nu stiu daca omul este evreu dar reclama asa este . Plec din zona luminat si ajung la o alta cladire de unde la fel  s-a revarsat peste romani – numai ura si fiere , este, ati ghicit si voi, sediul , n-ar mai fi fost ,  PNTCD  unde in vitrina cu gazeta de partid  vad  , pusa aiurea in tavan  ,o fotografie a lui Mihai Eminescu , nu cred ca marele poet  ar fi avut afinitati cu ala mic cu capu mare pe numele lui  de ceteras  si pupincurist  basist  ,Aurelian Pavelescu .

Ajung acasa si  simt ca astazi sant mai destept ca ieri ,ceea ce va doresc si voua dupa citirea acestui articol .

DOAMNE AJUTA ,

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>