NICU VATAFU si nebunia din justitia romana ,

Au innebunit salcamii , nu asta nu , dar in mod sigur si garantat a innebunit justitia romana . Spun asta in cel mai elegant vocabular pe care eu il pot folosi in acest moment , i-mi cer scuze fata de partea curata a justitiei si nu inteleg cum cei cinstiti din acest sistem pot suporta monstruozitatile  care se petrec sub ochii lor pote ei cei cinstiti cred in justitia divina . O sa ma refer in mod direct si concret  la  speta nenorocitei de judecatoare Adina Bojinca . Ei bine dupa cum v-am mai aratat intr-un material anterior in toamna anului 2001 judecatoare Adina Bojinca impreuna cu sotul ei procurorul Cristian Bojinca au fost implicati in savarsirea unor fapte de coruptie in cazul traficantului de arme Shimon Nahor pentru o mita de 5000 $ . Pe inregistrarile prezentate de S R I  se afla comenzi clare date de traficantii de arme catre familia Bojinca ; Bojinca sa faca aia …. Bojinca sa nu faca aia…  si alte asemenea discutii fructuoase . Tot judecatoarea Adina Bojinca a fost implicata alaturi de Tatiana Zorila , o alta judecatoare plina de bube , in cazul Petre Bumbaru caruia i-au dat o casa in centrul Bucurestiului , un conac in Gorj si cateva zeci de hectare de teren toate , bineinteles , apartinand altcuiva . Sotul ei , procurorul  Critian Bojinca , a ajuns in anul 2005  pentru 4 ani in PUSCARIA DE MAXIMA SIGURANTA TRAIAN BASESCU . Ea a scapat si ca sa nu-si piarda mana facuta pe talharie pe 13 octombrie 2005  a inceput sa instrumenteze Dosarul 7651\ 2005  impotriva unei firme  inregistrate la Registrul Comertului  sub J\27 \585 \1997  deci din judetul Neamt si infiintata in anul 1997 , cod fiscal R 5174423 , reprezentata de Arusoaiei Constantin si ajutata de inca 7 judecatori a reusit performanta diabolica  SA RADIEZE CA FIRMA FARA ACTIVITATE SI FARA PATRIMONIU firma mea cu numar de inregistrare la Registrul Comertului cu nr J\48 \ 5868 \2000 deci firma din Bucuresti si infiintata in anul 2000, cod fiscal R 13144861  deci alt cod fiscal si reprezentata de mine Vatafu Niculae care nu sant Arusoaiei Constantin . De mentionat ca atunci cand firma mea a fost radiata ca FIRMA FARA ACTIVITATE SI FARA PATRIMONIU avea activitate de peste 3 milioane de euro si un patrimoni de peste 4 milioane de euro, scopul acestor talhari fiind de a pune mana pe patrimonioul firmei mele.  Am depus plangere penala pentru constituire de grup infractional organizat, impotiva acestei nenorocite de judecatoare si a celorlalti faptuitori insa ” smecherii ” aia de Codrut Olaru , Laura Codruta Kovesi , Luminita Palade o tot plimba . Pe data de 19 .09 .2012 am termen de judecata cu aceasta nenorocita si cu ceilalti talhari nenorociti .

Aseara m-am uitat pe internet si ce credeti voi ca am gasit , turbarea  turbarilor , cucuta cucutelor , mercurul mercurului , cianura cianurei ,…………. nu bai Topala cu Diaconescu al tau cu tot , am gasit HOTARAREA  nr 624 din 18 iulie 2012 a ditamai  CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII , care ba fraiere de roman , o numeste pe nenorocita de Bojinca Elena Adina presedinte al Sectiei a VII civila a Tribunalului Bucuresti . Daca citesti aberatiile din hartia CSM-ului  despre calitatile acestei ………de judecatoare te apuci sa musti din bordurile hotului de Videanu si din bancile puse din doi in doi metrii ale lui Liviu Negoita . Acest CSM putea da un simplu Enter pe Goagalul lui Marean Vanghelie,  care este in tandreturi cu Oana Mizil , si-l apuca sughitul de prestatia acestei nenorocite de judecatoare si nu o mai numea in unanimitate prin vot direct si secret presedinte de sectie . Si pentru ca tot am iesit la referendum ca prostii tremurand si strangand din pumni pentru tabara celor drepti si curati in lupta cu SATANA  si unii s-au ales cu dosare penale cu aceasta ocazie  cine credeti voi ca a fost Presedinte de sedinta la C.S.M in data de 18 iulie 2012 la promovarea  acestei Adina Bojinca .

Ei bine presedinta a fost nimeni alta decat viitoarea speranta a justitiiei romanesti .. ..Mona Maria Pivniceru .

Bravo Neamule ne-am ajuns .

DOAMNE AJUTA ,

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>