NICU VATAFU si magarul de la stana PDL

Este unul foarte  activ in politica damboviteana   in aceasta vara caniculara , in care parca iti paraie creierii la 40 grade celsius la umbra , omul ca meserie de baza este metalurgist si deci poate rezista la temperaturi mult mai mari decat noi astia mirenii vorba Parintelui  Daniel de la Manastirea Cernica .  Pe ecrane si prin ziare  omul este si rege si gunoier dar se crede politician .

Acum dupa ce cainele Vasile din Alea  Modrogan a murit ,  celalalt caine Vasile ,cainele politic Vasile Blaga a ajuns Presedinte pe mosia Modrogan , acolo pe unde in perioada de boierie interbelica priapistul Carol al ii -lea  ” palosul  belengher creche ” dupa foliculina si jartiera Elenei Lupescu  . Cu umilinta citandul   pe Stalin cu al lui  ”dupa cum se stie ” in orice stana ,dupa caine al doilea personaj ca importanta in functie de valoarea de intrebuintare este ………………. magarul .Deci  dupa debarcarea  cu schepsis  a Elenei Udrea , Adrian Videanu  si  a lui Emil Boc  acestia fiind trimisi sa creasca melci , sa cultive ciuperci , sa adune fragi si mure , sa  astepte  luminita de la capatul tunelului prin padurile si fanetele din Valea Jiului , acolo unde ortacul Miron Cosma nu are voie sa puna piciorul , de lui M .Cosma ce-i drept gura-i pute a dinamita  . Surprinzator  Emil Boc a facut saltul la primaria Clujului unde culege de zor celebrul  ” laptele cucului  ” sperand sa-i mai creasca ………….E dastept si el si ai lui alegatori . Da , da cine a fost ales mana dreapta  , aia cu care romanul pune  mana pe …….. sulul de hartie igienica , a cainelui Vasile Blaga . Pai nu pute fi ales decat unul care a pierdut sistematic si cu indemanare , toate confruntarile electorale fie ca a vrut sa ajunga primar sau pe la Consiliul Judetean . Ultima lui  vorba de duh este o adevarata  perla politica dar plagiata dupa un hit de Costinesti  ” Eu vara nu dorm ” , omul vine si tipa .

USL vara nu doarme -FURA , MINTE si INSTIGA . De la acest ” FURA ” ,mi-a venit si mie ”FURIA ” si o sa va deschi si voua putin ochii, cel care urla si tipa nu este nimeni altul  decat  Cezar Preda , ales cu surle si trambe Prim -Vicepresedinte  al PDL . Sa revenim impreuna la alegerile locale din 2004 atunci cand Liviu Negoita a ajuns primar la Sectorul 4 Bucuresti , ei bine acest Cezar Preda  a facut ” loby” pentru Silviu Prigoana si al lui Rossal pe langa noul primar de sector .Activitatea de ” loby’ , a lui Cezar Preda ,’ a fost rasplatita de Silviu Prigoana cu un BMW x5 nou nout si cu amenajarea unei vile in Piata Mihai Kogalniceanu . Pentru ca DUMNEZEU nu doarme  ”eu vara nu dorm ” acest BMW X5 a fost furat din fata vilei lui Cezar Preda  de niste hoti mai hoti ca hotii , iar dimineata cand omul a vazut ca i-a disparut masina a facut clabuci si sus si jos  . Pe cine credeti voi ca a abordat cu disperare omul  , da ,da ……pe cainele Vasile Blaga , care atunci nu era  ”decat ” ministru la interne . Atunci insa  stofa de mare politician si de viitor sef de partid a cainelui Vasile Blaga  si-a aratat clasa , explicand-ui pagubitului ca BMW -ul  a iesit de mult din tara , la ora la care el s-a trzit  si ” sa stii si tu  ca iesit cu sprijinul alor mei ”-adica al politistilor .  Vedeti si voi ce inseamna stofa de viitor sef .

Daca tot s-a certat cu Silviu Prigoana eu astept cu interes inregistrarile incendiare pe care le are Adrian Bahmutan .

DOAMNE AJUTA .

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>