NICU VATAFU, respectele mele Mister Google .

Usor, usurel sa nu credeti ca sunt mai prost chiar decat Mareean Vanghelie , ala care este mai bogat cu 6 milioane de euroi , facuti din fapte de coruptie si pusi prin Liban intr-un cont pe numele Oanei Mizil .  Asa zic aia cu integritatea de la ANI  , iar tigano-evreul primare de Ferentari zice ritos ca piranda a facut banii astia cinstit pentru ca este deputata si fomeie de afaceri – creste rate si boboci , baa ne lasi .

Eu ,personal , o rog pe domnisoara ANI  , o rog frumos ca in continuare sa stranga date si documente despre toti hotii de Romania ; de la Videanu , Berceanu, Basescu ,Udrea , Cocos , pana la celebrii liberali Patriciu , Tariceanu , Rosianu , Vosganianu , la alde Trita Fanita , Pinalti , de la ala cu nume de laturi pentru porci cum Doamne iarta-ma il cheama ? o da Culita Tarata . Cutu ,cutu n-a  Grivei mamaliga daca vrei  , ma opresc aici pentru ca si voi aveti fiecare  ceasloave intregi cu nume de hoti de hoti .

Deci ,inca o data  ,domnisoara ,domnisoara strange, strange ,strange  si noi STANGA RADICALA atunci cand vom ajunge la putere  , era gata -gata sa zic si eu ca aia venita calare pe o matura din America cea bogata pre numele ei Sanda Pralov ,deci era sa zic si eu acel cuvant nou folosit de toti globalizatii – accede la putere . Asa ca voi folosi ambele doua cuvinte  , cand vom ajunge- accede la putere , draga ANI , noi vom folosi toate acele informatii si vom recupera  sutele  de miliarde  de euroi furate  folosindu-le la refacerea industriei si agriculturii romanesti . Ba ma lasi ,tipa la mine batranul ilegalist Nicolae Ceausescu , de la a ajunge pana a acede la putere mai ai de mancat cateva mii de ghiozdane pline cu abecedare privind lupta de clasa  , pune mana si invata asa cum a zis Lenin , ca invatatura este mama dezvoltarii . Speriat eu incep imediat sa repet ; Ana are mere -Udrea are conturi secrete , Ana are pere -Basescu a bagat mana pana la cot in miere  si tot asa Ana are …. .. stop stop .

Revin usor si va povestesc si voua ce m-a apucat pe mine sa spun ” respectele mele Mister Google ” unei masinarii infernal de inteligente care este gigantul Google . Ei bine in data de 17 .04 .2012 eu am scris pe Blogul meu  articolul  ” NICU  VATAFU la Sarata Monteoru  ” in care am vorbit lejer ca in vacanta de munti , de aier , de pomi , de strandul termal , de gagici si apoi am devenit brusc grav si profund impresionat de un Monument  funerar  cu o incarcatura emotionala aparte  . Drama unei femei care si-a pierdut sotul si fiul in cele doua razboaie mondiale ,  sotul la Turtucoaia – Bulgaria  in 1914 si fiul la Vigoda -Ucraina in 1941 . Eu ca o recomandare le spuneam  romanilor sa fie lasi ,sa fie dezertori si sa nu lupte pentru o patrie utopica , o patrie in care apoi celebra tuta Elena Udrea sa-si faca tocul si contul mare .

Gura mare , ochii si urechile la mine  , ei bine eu am scris doar articolul ,fara a adauga si vreo fotografie a acelui Monument funerar , chiar mi-a parut rau atunci ca nu am avut la mine un aparat foto . Si ce sa vezi masinaria infernal de inteligenta pe care eu o numesc Mister Google, a selectat din acel articol al meu cateva fraze din acel articol ” opresc masina la iesirea din statiune  [ Sarata - Monteoru , ns ] ”.. si descrirea continua cu textul meu original  Aceasta paranteza cu Sarata -Monteoru si acel ns , adica nota scriitorului  ,m-a dat gata .. baiiii alde neamul lui Vatafu de la taranoaia de Radovanu , vedeti ca Nenea Google ma numeste scriitor  - ce bine stiu sa fac singur misto de mine . Sunt sigur ca am fost destul de confuz si ca nu ati putut intelege nimic de la mine . stati linistiti vina nu este a voastra , eu ,eu ,eu ,sunt de vina . De fapt eu am vrut sa spun ca Google poate conexa fraze , ideii si imagini foto facute de indivizi diferiti ,in momente diferite si le poate analiza si prezenta ca un tot unitar si logic .

Pe mine , aceasta forta , ma ia cu frica pe sira spinarii si de aceea spun smerit  ” Respectele mele Mister Google”  si ca un balcanic ticalos  ce sunt cersesc si eu o favoare acolo – aduna bre toate hotiile si toti ticalosii la un loc ;cu scrieri ,cu fotografii , cu sume , cu bani ,cu vile ,cu bijuterii  , cu amante , cu lesbiene , cu homosexuali , cu printi ,cu regi  .Bre Mister Google poate ne dai noua aceste minunatii .

Va prezint si voua acest colaj de imagini si text facut de aceasta inteligenta artificiala care pe mine personal , eu , fiind mai prostut, m-a impresionat foarte mult .

http://www.panoramio.com/photo/75629241http:

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>