NICU VATAFU , plangere -blestem catre bunul si sfantul DUMNEZEU ,

Doamne , Dumnezeul meu , robul tau Nicu Vatafu  in calitate de parte vatamata , atat in cer cat si pe pamant , in Dosarele ; 14285\ 2005 de la Judecatoria sect 3 Buc , 592 \2006 de la Judecatoria  set 3 Buc  si 7651 \2005  de la Tribunalul  Buc , dosare facute de oameni din anturajul apropiat al Elenei Udrea  si al lui Traian Basescu in spatiu privat si nu in instante publice de judecata  , il blestem pe talharul STAN MARIAN , cu ajutorul caruia s-au facut aceste dosare , SA-I MOARA  fica de 9 ani  STAN TEODORA .

Fie ca Dumnezeu sa indeplineasca blestemul meu si  copilul Stan Teodora  sa fie pedepsita pentru pacatele tatalui Stan Marian . Doamne , Dumnezeul meu stiu ca aceste blesteme au efect numai daca sant INDREPTATITE  , si eu Doamne stiu ca stii ca aceste blestem este perfect indreptatit .  Psalmul 108 -fragment   ”Sa piara copii lui si intr-un neam sa se stinga numele lui ; \  Sa se pomeneasca faradelegea parintilor lui inaintea Domnului si pacatul parintilor lui sa nu se stearga  ; \Sa fie inaintea Domnului pururea si sa piara de pe pamant pomenirea lui ” . Aceasta sa fie pedeapsa celor care m-au otravit si talharit  . Talharul Stan Marian sa fie blestemat si fica lui Stan Teodora sa fie primul copil care moare pe planeta  aceasta ; sa moara calcata de masina , sa moara electocutata , sa moara innecata , sa moara de ciuma , sa moara la vacin , sa moara la scoala , sa moara acasa in casa facuta de tatal ei pe nenorocirea mea , sa moara violata , sa moara … , sa moara … , sa moara ….oricum, dar sa moara prima pe pamant ,sa-i fie zilele putine si dureroase .

Iar daca vreunul dintre voi , in milostivenie  credincioasa , crede ca nu este crestinestesc blestemul meu , fac un efort intelectual religios  spunand-ui ca aceste blesteme sant din Vechiul Testament si am convingerea ferma ca oricare dintre voi daca patea ce-am patit eu ar fi reactionat pana acum mult mai violent . Revin cu o intrbare obsedanta pentru multi dinte voi .  Ce ai face tu daca ai fi in cazul talharului Stan Marian ? ,  ai lasa sa-ti moara copilul ? ,  ai fi atat de nenorocit incat, ca sa ramaii tu cu ce ai furat ,ti-ai sacrfica copilul ?. Sau ai merge la procuratura si a  face  autodenunt ? .  Un parinte normal care isi iubeste copilul merge cu sacrificiul pana acolo incat daca este cazul isi doneaza el un organ pentru copilul sau . Au fost cazuri cand parintii s-au arncat in fata glontului  pentru a-si salva copii .  Oare nenorocitul asta de Stan Marian crede ca blestemele mele nu se vor indeplini  si isi sacrifica fica ? .  Daca el este atat de nenorocit , ce credeti ca face nevasta lui ? .  Plange  ?, se da cu capul de toti peretii ? , isi smulge parul din cap ? , se roaga de tatal nenorocit sa-i salveze fica ? . Poate crede mama aceea ca-L poate minti pe Dumnezeu ? .

Doamne indeplineste-mi blestemul,

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>