NICU VATAFU ; la puscarie PAPICI LUCIAN , la puscarie KOVESI CODRUTA LAURA .

 

Cine sunt cei doi pe care eu ii trimit la puscarie ? .

Pai sunt cei pe care administratia  americana  , comisarii europeni ni-i  recomanda ca noi sa-i luam ca repere  si in toate MCV-urile   ne spun ca justitia in Romania sa arate dupa chipul si asemanarea lor .

Ba mai mult se fac presiuni externe prin ambasadorii Frantei , Germaniei  , Olandei si ai SUA in sensul ca nimeni din clasa politica  sau presa  sa nu aiba dreptul   sa comenteze hotararile justitiei oricat de aberante ar fi ele .

Eu fiind doar simplu cetatean  , prost si cu tarana ‘ n fund ,  se intelege de la sine ca sunt exceptat de la aceste constrangeri  .

Avand  in vedere aceste derogari ale mele  eu va spun ca JUSTITIA  ESTE  SERVICIU  DE  INTERES  PUBLIC  si ca procurorii lucreaza intr-un minister care se numeste MINISTERUL PUBLIC  si ca actiunile  acestora trebuiesc tinute sub lupa societatii iar atuncii cand acestia incalca legea trebuiesc pedepsiti rapid si exemplar .

Dupa acest expozeu  , va prezint plangerile  penale  depuse astazi de mine impotriva  celor doi .

Eu va prezint  doar primele doua pagini  de pe fiecare plangere  depusa,  fiecare plangere  avand peste  140 de pagini .

 

 

 

Nu este asa ca astia doi ne iau de prosti si  cred  isi pot bate joc de un milion de euro daca ” vrea muschii lor  ”.

Eu nu cred ca este posibil  si sper ca dupa un prim ministru al Romaniei ajuns la Rahova  cea mai buna dovada de democratie  , cea mai buna dovada ca justitia  merge pe drumul cel bun  v-a fi ca UN PROCUROR  GENERAL AL ROMANIEI  SA MEARGA LA PUSCARIE .

 

Acum mingea este la PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI  , TIBERIU NITU   care trebuie sa-si faca datoria .

 

 

Share

2 Responses to NICU VATAFU ; la puscarie PAPICI LUCIAN , la puscarie KOVESI CODRUTA LAURA .

  1. Faptul ca individa Codruta Kovesi este data in judecata, nu ma surprinde. Ea este cea care i-a clasat 100 de dosare penale lui Bercea Mondial din ordinul lui Basescu, intrucat de capul ei si fara ordinul Basescului nu face nici o miscare! Individa Kovesi este cea care a ascuns toate dosarele penale ale tuturor penalilor guvernarii Boc-Basedu-tandem. Ati vazut vre-un penal, precum Blejnar, Videanu, Berceanu, Pinalti, Boc, Anastase, Flutur, Basescu Traian sau altii anchetati, judecati si bagati la puscarie? Nu! Si asta din cauza ca individa Kovesi primeste ordine de la individul Basescu sa n-o faca! Le spun indivizi, intrucat eu sunt un cetatean ce nu le recunosc functiile in stat datorita faptului ca sunt nedrepti, partinitori, LOVESC IN CETATEANUL DE RAND, BASESCU A FOST DEMIS CU MANA MEA IN CABINA DE VOT SI IMPLICIT TOTI CEI NUMITI IN FUNCTII DE EL NU-I MAI RECUNOSC! Basismul ne-a distrus societatea, ne-a inrait, ne-a invrajbit, acest individ a subminat economia nationala, ne-a schilodit pensiile, ne-a desfiintat spitalele, a distrus sistemul de pensiii militare, a distrus Statutul cadrelor militare, a determinat persoane sa se sinucida, sa moara de accidente vasculare cerebrale si cardiace, ne-a lasat in datorii, fara case, fara viitor si intr-o mare saracie! Basescu si-a protejat ani de zile fratele, a stiut din prima zi ce face, l-a tolerat din interese materiale si financiare, a acoperit faptele sale penale prin Kovesi care a inchis 100 de dosare penale a lui Bercea Mondial incardasit cu Mircea Basescu. SXunt de acord ca toti romanii s-o dea in judecata pe individa Kovesi si individul Basescu pentru abuz de putere si abuz in serviciu si alte nelegiuiri de care se fac vinovati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>