NICU VATAFU , Ginerica Ponta o plagiaza la greu pe Maria Basescu .

S-a trezit Ginerica prim ministru  , aproape fara sa vrea  , dupa manevrele din iarna lui 2012 si a fost neviot sa-si faca guvern , sa-si puna ministrii , sa-si  ia consilieri  , sa se ocupe de ” dreptate pentru toti ” , sa porneasca economia  , sa se intalneasca cu camatarii de la FMI  , sa mai alerge la cate un raliu , ba a fost si pe la asociatiile care protejeaza animalutele – asta cu animalutele mie sincer mi-a placut si parca nu regret asa de mult votul pe care i l-am dat .

Chiar daca jumatate din ministrii erau penali  totul parca parca mergea  ,asta pana cand si-a pierdut  pierdut unul dintre consilierii surpriza care zic eu a fost eminenta cenusie  a cabinetului .

Stiu ca veti sari in sus , ca va veti lua cu mainile de cap , ca va veti da cu fundul de pamant insa baza guvernului Ponta  I  a fost ” dracul verde  ”  Remus Cernea .

Dupa ce ” dracul verde ”  a ajuns in parlament si mai apoi s-a transferat la lesbiene si homosexuali  saracul Ginerica a ramas fara idei .

Pai cu cine ba ? , vorba lui Banciu sa lucreze saracu ;

Cu Gabriel Oprea care stie doar sa faca fasole cu carnati , sa bea vinul cu borcanul , sa repare ciorapii rupti pe la calcaie al sodatilor care pleaca in Afganistan ,  sa fure cate o brazda de pamant intravilan din Ilfov ,

Cu Relu Fenechiu  care umbla cu transformatorul vopsit ca tiganul cu cioara vopsita ,

Asa ca acum cand a luat si el o masura mai de Doamne ajuta , reducerea TVA la paine , si banditii de banditi de la FMI l-au intrebat de unde face rost de bani sa le dea lor miliardele de miliarde promise  sa-a trezit ca vitelul la poarta noua .

S-a tot uitat el asa  la poarta noua  pana a vazut doua balegi de cal si mergand el asa dupa miros  putin mai incolo a vazut-o pe Maria Basescu calarind-ul pe Rasfat .

Gata s-a luminat .

Pai  daca asta care n-a lucrat in ultimii 70 de ani are armasar .

Pai daca asta care n-a lucrat in ultimii 70 de ani i-a luat sotului Dacia Daster .

Pai daca asta care n-a lucrat in ultimii 70 de ani  si-a operat sotul la Viena ,

Pai daca asta care n-a lucrat in ultimii 70 de ani  isi duce sotul la Ciresica ,

Pai daca asta care n-a lucrat in ultimii 70 de ani i-a dat sotului bani sa mearga cu amanta la mare ,

E simplu Ginerica a facut rost de bani .

 

TAXA  PE CASNICA .

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>