NICU VATAFU ,DAN DIACONESCU si Pedeapsa Macului

Prin iarna m-a mancat in …….., haideti stati calmi ca nu sant vulgar ,m-a mancat in palma dreapta , ai cu care dai , si am facut o tura pe la Partidul Poporului  -Dan Diaconescu si ca un bun crestin ce sant l-am contactat pe Florin Huidu , tatal carcotasului  , oferind-ui niste ajutoare pentru sinistratii din Baragan . Atunci chiar era nevoie de ajutoare pentru acei amarati ,batrani si bolnavi , epuizati si neputinciosi in lupta  cu zapada cat casa sau chiar mai mare , o asemenea zapada  a fost prin ’54 si in Radovanul meu natal dupa cele povestite de parintii mei . Sarmul si entuziasmul  lui Florin Huidu au facut ca eu personal sa ma simt bine si sa iau totul ca pe o reantoarcere  sprintara la viata  . Tip destept , cu studii solide dalea comuniste , fost director de fabrica ceausista care chiar producea , pe vremea Romaniei care reusise  sub conducerea lui Nicolae Ceausescu sa scape de Planul Vlasov , Huidu senior s-a zbatut mult si de multe ori cu folos pentru organizatia PP-DD sect 4  . Ne-a cantat din frunza si din gura de intai si de opt martie ziua femeilor , a facut sarmale si pastrama si tot prin intermediul lui i-am cunoscut pe cativa OTV -isti  cu reting ; Mihaela Anghelus , Ovidiu Topala , Mirela Cianu  . In total acord cu entuziasmul noului partid am avut si candidat din familie la alegerile locale , pe fiul meu Andrei care inte noi fie vorba a invatat foarte multe din aceasta lectie de viata participand la campania electorala , a dat flori si martisoare , a lipit afise , a dat mana cu DD-ul , a fost putin si pe sticla .  Sa nu credeti ca taranul din mine a  renuntat la aerul ironic si autoironic  de parlit de  analist al viti mele si a celor din jurul  meu  si ca o sa fiu partizan cu Partidul Poporului  . Uite acus ,acus ,acus o depasim pe Elodia pe turnanta si ne apropiem  pas, pas , cu ochii mei , de zbaterea din OTV  atat din platou cat si din jurul acestuia  .  Nu spun o noutate pentru nimeni , Dan Diaconescu  poate vorbi coerent indiferent de subiect incontiniu cateva luni bune fara sa doarma, sa manance sau sa bea , insa din cand in cand trebuie sa respire si el , ei atunci cand el respira ceilalti din platou , ca niste fluturi noaptea in jurul unui neon ,  se transforma in niste pioneri emotionati  cu cravate rosii la gat si se reped cum faceam noi toti in clasele primare catre Tovarasa Invatatoare  … ioio, io, io ioio  tovarasa .

Asta  cu io,ioio , adica nerabdarea de a vorbi si de asi expune ideile si punctele de vedere , acolo pe sticla  ,eu o consider aproape normala insa o sa va povestesc ceva care pe mine care m-a depasit pur si simplu ca inteligenta si putere de intelegere  . O sa ma refer strict la doi dintre candidatii adusi sa sparga topurile , sa indeparteze eticheta de partidul prostilor si sa umple urnele cu buletine de vot avand pe ele stampila in patratelul PP-DD , niste daia de la Harvard care chipurile au facut planeta Pamant sa se invarta mai repede si mai cinstit . . Ca o paranteza pentru voi si pentru stramba aia de Angela Mercal  va reamintesc ca PRIMUL MINISTRU al Chinei  cu o industrie care duduie si domina economia mondiala  si- a facut studile la ASE-ul Bucurestean  si recita foarte bine versuri din Mihai Eminescu  .

Ei bine la Partidul Poporului si-a facut aparitia  pe  ”filiera ” FBI sau CIA unul Horia Mocanu  foarte hotarat sa tunda iarba de la firul ierbii , a candidat  la nivelul capitalei  si un neamt Schmitt  la asta nu am dubii a venit sigur  pe filiera cancelarului prusac ca prea s-a repezit sa candideze  peste ” Marian care este ” in sectorul 5 . Neamtul asta in mod sigur le-a adus aminte tiganilor lui Vanghelie  de perioada minunata petrecuta de ei la Bug si de ocazia pierduta de a se apuca de sapa ,pentru ca acolo nu ar fi avut de la cine fura . Atunci in buza alegerilor cand toti frematau de nerabdare sa-i invinga pe ciocoi si cand DD-ul , slab ca ultimul evadat din arestul DNA , intr-o agitatie si viteza continua , le pregatea cununa cu lauri , ce credeti voi ca faceau astia doi prin halele imense ale OTV -ului ,asa ca sa le ” treaca emotiile ” . Ei bine astia doi belbezuti si-o frecau la propriu cu doua pupeze , venite si ele sa vada ce iubitei neostoiti au , le luau de buci , de tate  , se pupau asa de  libidinos incat pe prietenul meu Ovidiu Topala l-a facut sa exclame ” Haide ba Nicule dracului de aici ca astia sant nebuni , nu vezi ca Dan ramane fara licenta si astia ne arata ce limbi dau ei ” .

Cu  asa candidati , in Bucuresti , la alegerile locale partidul lui  Dan Diaconescu  a fost pedepsit si s-a ales cu ” MACIULIA  ” , ca macul lui Tudor Gheorghe – ARDE MACUL SA SE INSOARTE  ,

SI-A PUS OCHII PE-O  CICOARE

NU-I CA EA O ALTA FLOARE  ,

NU-I CU MACUL POTIVITA ,

CI CU-N FLUTUR LOGODITA ,

Da , daaaaaaaaaa  pentru voi  astazi  Tudor Gheorghe  cu a lui bijuterie  de bijuterie  Pedeapsa Macului  ,

DOAMNE AJUTA ,

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>