NICU VATAFU ,asta da coabitare , ” GINERICA ” Victoras al lui Ponta , nenceperea urmaririi penale pentru PLAGIAT , oierul Gigi Becali arestat .

Baga-mi-as picioarele in ea de coabitare , ba da prost mai sunt , prin septembrie 2012 cand toti propagandistii de pe televiziuni  ne umpleau urechile cu  vitejia , spiritul de dreptate pana la capat  , de purtator de tricou cu poza lui Che Guevara  , de aparator al participantilor la referendum burdusiti de ghionturile in stomac  ale baschetbalistei nebune de Kovesi , DA  ATUNCI IN SEPTEMBRIE 2012  GINERICA  s-a intalnit cu CHIORUL in secret si au pus bazele coabitarii .

Restul prostilor si aici in randurile groase ale  PROSTILOR il includ si pe Crin Antonescu , am crezut ca aceasta nenorocita de coabitare s-a facut , la presiune occidentului si a nepotilor unchiului Sam ,  dupa alegeri  . Nu bai prostalailor  aranjamentul s-a facut inainte de alegeri  , si cel care a fost maestrul de ceremonii a fost acel ” socru de cosmar  ”  masonul Ilie Sarbu .

Concret , dupa alegeri  ” GINERICA  PREMIER ” s-a  autopropus si s-a  autonumit  el singur Ministru interimar la Justitie  si cocotat  acolo  i-a repropus pe procurorii lui Basescu sefi la parchete .  Ce a castigat GINERICA  , pai un mare NUP  pentru o lucrare de ” DOTTORE ” in care el a PLAGIAT TOTAL contributia lui constand doar cu cate un  ” si , sau  ,pentru ca , deoarece  completate de cateva onomatopeice  A , E , I , O ,U  ”.

Acum sa va fac o paralela intre PLAGIATUL lui  ” GINERICA ” Victoras al lui Ponta , ” maritat ” cu fata ofiterului acoperit  si masonului  raspopitul Ilie Sarbu  , cu PLAGIATUL  fostului  fundas al Spotrului Studentesc  pre numele lui Grigore .  Ei bine amarasteni , in perioada anilor ’74 – ’78  eu fiind student la ASE -ul Bucurestean am fost coleg de grupa cu trei fotbalisti ai Sportului Studentesc , talentatul mijlocas  Aurica Radulescu , portarul Versanschi  si micul plagiator Grigore , acesta fiind fundas .   Acea speranta a fotbalului romanesc , se zice mai talentat decat Anghel Iordanescu  , Aurica Radulescu a murit apoi de tanar intr-un accident de metrou in Germania .

Dar sa revenim la micul plagiator GRIGORE  si la examenul de matematica din anul intai , profesoara noastra era VOINAROVSCHI  data dracului de a dracului ce erea , dar cu toata severitatea ei cred ca i se ceruse o anumita indulgenta cu cei trei fotbalisti .  Zis si facut , vine examenul la matematica proba scrisa  , acolo unde daca nu luai cel putin nota 5 nu intrai la oral  si picai din start examenul , GRIGORE al nostru se plaseaza strategic in spatele lui Matei Ion  tip inteligent si seful de grupa, Mateo cum il alintam noi ,  care cu aprobarea tacita a profesoarei  il lasa pe nea GRIGORE  sa copieze toate rezolvarile dupa el .   Dupa circa doua ore de socoteli , in aseptarea verificarii lucrarilor ,debarcam toata grupa la restaurantu Gradinita , aia veche facuta din PFL cu mancare si bautura buna dar cu preturi studentesti .

Binenteles ca plata intregii consumatii urma sa fie suportata de cei trei fotbalisti mult mai bogati , pe atunci  ,dect noi , fericit ca putuse sa copieze absolut tot fotbalistul Grigore zice   ” PLATESC NUMAI EU PENTRU CA SIGUR VOI LUA NOTA ZECE ” .  Eu stiind ca Mateo , seful de grupa , este tare in matematici si ca fundasul copiase absolut tot scot o vorba natanga  ” bai Grigore nu trebuia sa copiezi absolut tot ca bate la ochi ” la care PLAGIATORUL nostru raspunde tamp ” nu are cum sa bata la ochi , bai Nae  ,ca acolo unde Mateo a pus plus eu am scris minus  si unde Mateo a pus minus eu am scris plus  ” .  Dupa o clipa de uluiala totala, timp in care au sarit singure capacele de la vreo zece beri , am izbucnit toti intr-un hohot de ras .

Nota pe care i-a puso profesoara VOINAROVSCHI  micului Pitagora tampit a fost  minus unu  [ - 1 ] ,

Asa era atuci cu PLAGIATORII  sfarseau in mistocareal intergului grup , acum insa plagiatorul ” DOTTORE ” a primit NUP .

Daca asta ar fi totul am putea lua la misto si noi intreaga situatie , insa mercurul din mine , cu care am fost otravit , ma trage de mana si ma zgarie pe creier  soptindu-mi  ,  bai Nicusoare aici este lucratura lu Satana   , aici  in condamnarea la inchisoare a oierului Gigi Becali , cel vizat este Crin Antonescu .   Ce tot indrugi acolo bai Mercur , ma ratoiesc eu  ca proasta in targ .  Insa , Mercur  , doct si bine informat imi explica ca exista inregistrari cu banii  negrii dati de Gigi Becali lui Crin Antonescu in campania electorala din toamna si ca latifundiarul in shimbul gratierii data de Basescu  v-a da totul  in vileag .

Ba sa fie dracu al dracului , s-o vedem si pe asta .

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>